Despre Noi

Cel mai bun angajat este un om de 35 de ani care are 40 de ani de experienta in domeniu
Bill Gates

“Oare asa sa fie? Desigur, experienta are rolul ei intr-un anumit domeniu, dar daca nu pui suflet in ceea ce faci si nu lucrezi din placere – astepti sa termini mai repede lucrarea si sa pleci acasa cu banii- nu realizezi mare lucru. Suntem cunoscuti ca oameni de incredere, care mizeaza pe calitate si care cauta sa te multumeasca pe deplin. Nu ai decat sa te convingi !

Din pasiune pentru frumos si calitate s-a nascut ideea de a realiza mobilier la comanda. Te invatam sa alegi mobilierul de care ai nevoie… nu trebuie dacat sa crezi in visurile tale si noi te vom ajuta sa le transformi in realitate !!!

Si acum cateva detalii tehnice: producem orice tip de mobiler atat pentru persoane juridice, cat si pentru persoane fizice.

Mobila este realizata dintr-o gama larga de materiale: pal melaminat, termopal, mdf infoliat/ vopsit, sticla, oglinzi, accesorii de foarte buna calitate, diverse balamale, usi glisante,amortizoare etc.

Sa traiesti in propria locuinta inseamna sa te simti bine, sa-ti adaptezi decorul si ambientul la stilul de viata. Nu uita: realitatea incepe cu un vis. Viseaza ca poti avea mobila pe care ti-o doresti si noi vom incepe sa-ti construim visurile, unul cate unul.”

Clientii nostri

logo_front_page

Facebook